PRIMA PAGINĂ » Arges » ARGEȘ: DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

ARGEȘ: DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

de Mditv
12 vizualizări

Disperare într-o familie din localitatea argeșeană Mihăești. Un bătrân a plecat de acasă pe data de 12 august și nu s-a mai întors. De atunci familia îl caută continuu, dar bărbatul pare că a intrat în pământ. Pompierii și jandarmii îl caută în zona Câmpulungului, mai ales în pădurea Pucioasa.

Bărbatul de 83 de ani a dispărut de acasă din satul Văcarea, comuna Mihăești pe data de 12 august. Familia spune că bătrânul nu a dat niciun semn că ar fi supărat sau deprimat și nu-l cred în stare de un gest necugetat.

Era un om liniștit și nu avea dușmani. Mergea deseori în pădure după lemne, dar acum nu s-a mai întors. Soția refuză să creadă că omului ei i s-a întâmplat ceva rău. Spune că l-a visat și speră să fie găsit în viață.

Familia a alertat și autoritățile , iar bărbatul este acum căutat și de polițiști și de jandarmi. Oamenii legii au luat la întrebări vecinii și localnicii.

Ultima dată a fost văzut a doua zi după ce a dispărut de acasă de un vecin. Acesta a spus că bătrânul era lovit la cap.

Polițiștii îl caută în continuare, dar cei apropiați iau în calcul ce este mai rău având în vedere că este dispărut de atâtea zile, iar la cei 83 de ani ai săi frigul din timpul nopții ar fi fost greu de suportat atât timp fără hrană prin pădure.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe