PRIMA PAGINĂ » Arges » ARGEȘ: ACCIDENT PROVOCAT DE UN POLIȚIST MORT DE BEAT

ARGEȘ: ACCIDENT PROVOCAT DE UN POLIȚIST MORT DE BEAT

de Mditv
3 vizualizări

Scandal în toată regula în cartierul piteștean Războieni. Un polițist local a fost la un pas să fie bătut de oameni după ce, băut fiind, a pierdut controlul volanului și a intrat în mai multe mașini parcate, una fiind serios avariată. Etilotestul a arătat faptul că bărbatul era la un pas de comă: 0,94 la mie alcool pur în aerul expirat. Polițistul care culmea, lucrează chiar la serviciul rutier, va fi anchetat acum de colegi.

Isprava polițistului local, care se afla în timpul liber, a atras mânia locatarilor din zonă, strada fiind cu sens unic. Martorii oculari spun că șoferul nu a mai putut evita impactul.

La fața locului au sosit peste 10 echipaje ale poliției naționale care au efectuat cercetarea. Cel care a provocat accidentul se numește Mihai Mugur Ciripan și martorii accidentului au povestit ca bărbatul ar fi încercat să fugă, dar a fost oprit de către martorii prezenți la fața locului.

Superiorii polițistului local spun că acesta va fi sancționat drastic.

Agentului , care culmea, lucrează la rutieră, i-a fost întocmit dosar penal, el riscând o pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe