PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PDL DAMBOVITA, INGROPAT IN DATORII – VIDEO

PDL DAMBOVITA, INGROPAT IN DATORII – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Ingropati in datorii! Democrat liberalii damboviteni au de platit facturi de aproape 200.000 de euro! Banii trebuiau platiti catre firmele care le-au furnizat PDL-stilor materiale de propaganda in campania electorala. Datoriile uriase au iesit la lumina in urma auditului financiar desfasurat la organizatia judeteana. Problema este ca se cunosc datoriile, insa nu si cei care trebuie sa plateasca. Singurul care a recunoscut ca are bani de dat, numai putin de 20.000 de euro, este senatorul Ovidiu Isaila.

In urma auditului financiar, democrat-liberalii damboviteni au aflat ca sunt datori vanduti. In campania electorala, candidatii PDL Dambovita au cumparat materiale de propoganda, pe care insa au uitat sa le mai plateasca. Suma totala este uriasa: aproape 200.000 de euro. Cea mai veche factura este din anul 2008 si s-a si prescris. Grav este ca nici macar democrat-liberalii damboviteni nu au inteles nimic din auditul financiar. Au aflat ca sunt datorii neplatite la organizatie, nu insa si cine sunt vinovatii. Se cunoaste un singur nume: senatorul Ovidiu Isaila. Si asta pentru ca el singur si-a recunoscut datoria si a promis ca o va plati. Este o suma deloc de neglijat: 20.000 de euro!

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe