PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Pe două roți după..Dracula – VIDEO

Pe două roți după..Dracula – VIDEO

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

Pasionatii de miscare in aer liber, dar in special cei ce prefera deplasarea pe doua roti, au o noua ocazie sa se intreaca. La Targoviste va fi organizat concursul Dracula Mountain Bike . Intrecerea se adreseaza unei largi categorii de impatimiti ai mersului pe bicicleta, dar in special celor pasionati de pedalatul pe trasee accidentate.

Competitia este la prima editie dar organizatorii spera ca aceasta sa devina o traditie la Targoviste. A fost creat chiar si un site special, ce prezinta toate datele necesare, pentru cei care doresc sa se inscrie. Competitia va ave loc in data de 28 septembrie, pe un traseu din vecinatatea Targovistei, dealtfel punctul de plecare /sosire, in cursa, fiind pozitionat la „Curtea Domneasca” din Municipiu.

Doritorii se pot inscrie la concurs atat pe pagina dedicata evenimentului cat si la fata locului. Evenimentul beneficiaza si de sustinerea Primariei Targoviste, ce a contribuit financiar la organizarea acestuia. Colegul nostru, Marius Popescu, este deasemenea unul dintre organizatorii intrecerii .

Redactor: Horia Marin

Imagine: Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=_qvlnyMSahA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe