PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PE URMELE MARILOR SPORTIVI

PE URMELE MARILOR SPORTIVI

de Andrei Oprescu
39 vizualizări

O tânără handbalistă din Aninoasa a reușit să-i uimească pe cei de la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea cu potențialul și talentul ei. Cristina Florea s-a apucat să joace handbal la 9 ani sub îndrumarea profesorului Ovidiu Rizescu în sala de sport de la Aninoasa și acum visează să ajungă pe urmele Cristinei Neagu și să demonstreze tuturor că marii campioni pornesc și din localitățile mici.
Cristina Andreea Florea are 16 ani și prima dată a pășit pe terenul de handbal la vârsta de 9 ani. Recunoaște că a muncit foarte mult și a depus efort pentru a-și atinge performanțele. Alături i-a fost profesorul de handbal Ovidiu Rizescu, cel care a reușit să o descopere și să o pună în valoare. Acum evoluează la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea. unde spune că s-a adaptat deși nu este deloc ușor și mediul este unul strict. De curând a mai bifat o reușită.
Visul ei este să calce pe urmele Cristinei Neagu.
Ovidiu Rizescu spune că luptă în fiecare an să scoată la iveală un talent nou. Încearcă să aducă din ce în ce mai mulți copii la antrenamente și după o selecție riguroasă îi ajută să ajungă în loturile importante.
Spune că mulți dintre copiii care au început la Aninoasa au ajuns să facă performanță.
Cristina nu este singura tânără care a pornit pe culmile succesului, profesorul de la Aninoasa susține că atunci când are ocazia îi recomandă pe tineri marilor echipe din țară.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe