PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Polițiștii din Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc. Procurorul de caz a dispus măsura reținerii acestora, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc,iar ulterior persoanele în cauză au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Totul a început în momentul în care polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe Drumul Național 1, în zona localității Bănești, județul Prahova, un autovehicul care se deplasa către Brașov. În mașină, au fost depistați doi bărbați, domiciliați în Piatra-Neamț, care locuiau fără forme legale în București, iar în urma controlului efectuat, polițiștii au găsit diverse cantități de droguri de risc și de mare risc. Ulterior, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul București, în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame și 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc și mare risc, respectiv amfetamină, MDMA și ketamină. Suspecții arestați preventiv pentru 30 de zile au fost introduși în centrul de reținere de la Câmpina al poliției județene Prahova.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe