REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Polițiștii din Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc. Procurorul de caz a dispus măsura reținerii acestora, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc,iar ulterior persoanele în cauză au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Totul a început în momentul în care polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe Drumul Național 1, în zona localității Bănești, județul Prahova, un autovehicul care se deplasa către Brașov. În mașină, au fost depistați doi bărbați, domiciliați în Piatra-Neamț, care locuiau fără forme legale în București, iar în urma controlului efectuat, polițiștii au găsit diverse cantități de droguri de risc și de mare risc. Ulterior, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul București, în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame și 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc și mare risc, respectiv amfetamină, MDMA și ketamină. Suspecții arestați preventiv pentru 30 de zile au fost introduși în centrul de reținere de la Câmpina al poliției județene Prahova.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

MAI PUȚINE CAZURI NOI DE INFECTARE

Valul trei al pandemiei pare că se mai domolește. Cel puțin statistci vorbind, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.031.072 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 944.774 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au