PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » BIANCA ARE NEVOIE DE AJUTOR!

BIANCA ARE NEVOIE DE AJUTOR!

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

O tânără de 21 de ani are nevoie urgentă de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru a putea păşi în continuare. De aproape 7 ani duce o luptă continuă cu o boală grea, iar intervenţiile chirurgicale pe care le-a suferit până acum i-au adus şi mai multe suferinţe. Spatele i s-a strâmbat foarte rău, iar Bianca riscă să nu mai poată merge, dacă nu face o altă operaţie urgentă. Costurile sunt, însă, peste puterile familiei.
Bianca este o tânăra în vârstă de 21 de ani, frumoasă, veselă, plină de viaţă,din Târgovişte. În anul 2011, tânăra inimoasă a fost oprită din parcursul său spre bucuriile vieţii şi spre o carieră de succes în muzică, de un diagnostic ce nu părea iniţial atât de grav: scolioză toracală. A fost operată, însă problemele au reapărut, într-un stadiu mult mai grav. Odată cu creşterea Biancăi tijele de susţinere ale coloanei i s-au rupt şi i-au provocat dureri greu de suportat la fiecare pas pe care-l face. Prima intervenţie nu a fost efectuată corect, tijele puse nu au fost din titan, aşa cum ar fi trebuit şi în loc să i se pună şuruburi pe fiecare vertebră, cum este corect, i s-au pus numai 4 şuruburi şi 9 cleme.
Tânăra este programată de urgenţă pentru o nouă operaţie spondilosindeză posterioară segmentară, pe data 3 iulie 2018. Intervenţia va avea loc la un spital din Bucuresti. Bianca are nevoie de 20.000€ pentru a putea fi ajutată să păşească în continuare. Timpul este prea scurt pentru ca familia să adune o sumă atât de mare, motiv pentru care rudele şi prietenii apelează la ajutorul oamenilor cu suflet. Orice sumă contează!

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe