PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PENELE DE CURENT ÎI LASĂ FĂRĂ APARATURĂ – VIDEO

PENELE DE CURENT ÎI LASĂ FĂRĂ APARATURĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Zeci de targovisteni se gandesc sa dea in judecata societatea de distributie a energiei electrice! Oamenii sunt revoltati ca de jumatate de an se confrunta cu pene de curent tot mai dese. Spun ca in week-end au stat in bezna patru ore, fara sa primeasca vreo explicatie din partea reprezentantilor companiei. In plus, penele de curent au avut si urmari: le-au distrus mai multe aparate electronice.

Aceasta targovisteanca a trebuit sa suporte din propriul buzunar, paguba provocata de fluctuatiile puternice de curent. A ramas din senin fara energie electrica. Povesteste ca nu a apucat sa isi scoata din priza toate aparatele, iar cand s-a reluat energia electrica, i s-a ars televizorul. L-a reparat din banii ei.

Problema este, se plang targovistenii, ca penele de curent sunt tot mai dese. De aproape sase luni se confrunta cu aceasta situatie. Au cerut explicatii reprezentantilor Electrica, insa de fiecare data au primit raspunsuri care nu i-au multumit: ca a fost vorba despre o defectiune sau ca a fost schimbat un transformator si ca energia electrica va fi reluata in scurt timp. Numai ca in acest sfarsit de saptamana de exemplu, au stat in bezna patru ore.

Oamenii se tem ca penele de curent le vor distruge toate aparatura electronica din case si se intreaba cine ii va despagubi. Daca situatia nu se va rezolva rapid, targovistenii care locuiesc in microraionul XI ameninta ca vor da Electrica in judecata.

Cert este ca nu sunt singurii care au avut de suferit din cauza fluctuatiilor puternice de curent. La sfarsitul lunii august, in localitatea damboviteana Rancaciov, a fost nevoie de interventia janddarmilor si politistilor, pentru a-i calma pe oamenii care erau sa ii linseze pe muncitorii de la Electrica. Protestul a izbucnit dupa ce localnicii s-au trezit cu sute de electrocasnice arse, dupa ce echipele societatii au facut reparatii la un transformator electric.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe