PERCHEZIȚII ÎN PRAHOVA! MAI MULȚI JANDARMI SUNT ACUZAȚI DE FALSIFICARE DE DOCUMENTE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele șapte percheziții sunt coordonate de Parchetul Militar din Capitală, în colaborare cu parchetele locale. Sunt vizate, în total, 25 de persoane care ar fi falsificat documente pentru autoturisme aduse din Bulgaria, pe care le vindeau apoi în România. Printre cei 25 se află și jandarmi de la Inspectoratul general Prahova. După descinderi, persoanele vizate vor fi duse la Parchet. Printre principalele infracțiuni de care se fac vinovate persoanele la care se face percheziții: luare de mita, dare de mită, abuz în serviciu, fals în acte, tănuire.

Poliția Prahova anunță:

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova desfășoară 7 percheziții în județ (dintre care 5  pe raza municipiului Ploiești și 2 în orașul Plopeni), pe o delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București

Acțiunea vizează o grupare specializată în trafic internațional cu auto furate din străinătate. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de infracțiuni de înșelăciune, tăinuire, fals și uz fals.

La acțiune participă și polițiști din Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Prahova., întrucât sunt suspiciuni legate de infracțiuni de corupție (luare de mită, dare de mită).

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PACIENȚII NON-COVID, PE PLAN SECUND

Suferinzi plimbați pe holurile spitalelor, trimiși acasă proaspăt operați sau care sunt puși în stand-by cu intervențiile chirurgicale din cauza pandemiei. Vorbim despre bolnavii cronici, acea categorie care a fost sacrificată de autorități pentru a putea face față noului val al pandemiei. În ultimele săptămâni, în mai multe spitale, pacienții