PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII LA O REȚEA DE HOȚI DIN PRAHOVA – VIDEO

PERCHEZIȚII LA O REȚEA DE HOȚI DIN PRAHOVA – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Poliţiştii prahoveni au efectuat opt percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt din societăţi comerciale. anchetatorii au gaist acasă la suspecţi mai multe unelte electrice şi de construcţii,susceptibile a proveni din comiterea faptelor.Patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei municipiului Ploieşti,pentru audieri.
Politsitii prahoveni au descins in opt locatii din judetul Prahova pentru destructurarea unei retele de hoti. Patru suspecti au fost saltati si dusi la audieri. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat,astăzi,instanţei de judecatăm cu propunere de arestare preventivă.Descinderile au fost realizate de catre poliţiştii de investigații criminale,împreună cu cei de la Serviciul Criminalistic.
Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 30.000 de lei. La perchezitii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova.

Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe