PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERFORMANȚĂ LA VÂRSTĂ FRAGEDĂ – VIDEO

PERFORMANȚĂ LA VÂRSTĂ FRAGEDĂ – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Performanta deosebita la o varsta frageda! In ciuda nonvalorilor si a modelelor de ASA NU pe care societatea le ofera in ultimul timp, mai sunt si copii si tineri care se remarca prin talentul deosebit, munca si sacrificiile pe care le fac pentru a dobandi succesul. Andra Popescu este un elev model al Liceului de Arte Balasa Doamna din Targoviste si interpreteaza senzational la violoncel, traieste prin muzica si viseaza sa devina un violoncelist de renume.
Chiar dacă este la vârsta când alţi copii îşi petrec timpul liber uitaţi în faţa calculatorului sau în faţa blocului, Andra este un copil genial care în timpul liber alege să studieze violoncel, instrumentul care i s-a lipit de suflet. Este nelipsita de la concursuri scolare si olimpiade iar anul acesta a reusit sa obtina premiul special si trofeul.
Desi are un talent deosebit si in mainile sale violoncelul prinde viata, Andra este un copil modest care vrea sa obtina totul doar prin munca. Se gandeste ca in viitor sa mearga in strainatate insa doar pentru studii.
Nu doar Andra a obtinut rezultate importante la concursurile si olimpiada nationala din acest an, ci si alti elevi ai Liceului de Arte Balasa Doamna din Targoviste cu care directorul unitatii de invatamant se mandreste.
Aceasta spune insa ca de multe ori elevii foarte buni sunt dati inapoi de faptul ca talentul lor nu este mereu recunoscut. O problema a olimpiadelor in arte fiind si aceea ca elevii nu sunt departajati in functie de varsta, pe diferite nivele.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe