PRIMA PAGINĂ » Performanță școlară premiată suplimentar

Performanță școlară premiată suplimentar

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Mai bine de 70 de elevi damboviteni au fost premiati de Consiliul Judetean. Tinerii damboviteni sunt premiatii de anul acesta de la olimpiadele scolare. Este al doilea an consecutiv in care elevii din Dambovita primesc astfel de cadouri din partea Consiliului Judetean.

Premiul consta intrun sejur gratuit intruna dintre  taberele scolare ce apartin Consiliului Judetean Dambovita. Daca in 2012 valoarea acestor sejururi a fost de 22.000 de lei anul acesta suma alocata este de 30.000 de lei.

Un total de 75 de elevi vor beneficia de sejur gratuit in tabara Caprioara. In total numarul de diplome obtinute in anul scolar 2012-2013 este  de 92, o parte dintre medaliati fiind laureati la mai multe discipline.Conducerea Inspectoratul scolar dambovita a fost deasemnea reprezentata la cel mai inalt nivel, la inmanarea premiilor, insa din pacate discursul a parut mai degraba o oda in stilul celebrei limbi de lemn a anilor de dinainte de 1990 din regimul comunist si in plus doar o insiruire de fraze citite de pe ciorne,pe alocuri fara legatura cu evenimentul, sdi care in plus pareau  rostite doar pentru ca erau trecute in program.

Alaturi de elevi au fost premiati si dascalii damboviteni ce i/au indrumat.

Ecfipa: Horia Marin-Madalin Anca

http://youtu.be/lHFNs3ts1B0

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe