PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PERICOL DE EXPLOZIE: FUM INTENS DE LA UN VAGON ÎNCĂRCAT CU AMONIU

PERICOL DE EXPLOZIE: FUM INTENS DE LA UN VAGON ÎNCĂRCAT CU AMONIU

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Pericol de explozie într-o gară din judeţul Prahova, după ce au fost semnalate probleme la un tren de marfă. Traficul feroviar a fost întrerupt între Câmpina și Comarnic, rețeaua de electrificare a fost scoasă de sub tensiune, iar la față locului au intervenit peste 100 de pompieri militari, jandarmi și polițiști, operațiunea de stingerea a focuui fiind realizata de cei de la ISU Prahova.
60 de persoane au fost evacuate de pe o rază de un kilometru, iar după două ore și jumătate pericolul a fost îndepărtat și oamenii au revenit la casele lor.
Un tren de marfă cu 25 de vagoane a fost oprit în gara Breaza de Nord după ce mecanicul locomotivei a observat cum dintr-o garnitură plină cu nitrat de amoniu iese fum. Trenul circula pe direcția Brașov-Ploiești.
După două ore și jumătate, locuitorii din Breaza au răsuflat ușurați, pompierii militari reușind stingerea incendiului, astfel că oamenii s-au întors la casele lor. A fost o operațiune foarte dificilă în care lucrătorii ISU Prahova și-au riscat viața.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe