PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PIAȚA IMOBILIARĂ, ÎN DECLIN – VIDEO

PIAȚA IMOBILIARĂ, ÎN DECLIN – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Inceput de an agitat pe piata imobiliara! In judetul Dambovita, preturile apartamentelor si terenurilor sunt in scadere, iar analistii considera ca tendinta se va pastra cel mai probabil pe termen mediu, o relansare a pietei fiind posibila de acum in urma reluarii finantarii prin programul guvernamental ”Prima casa”.

 

Investitiile majore in imobiliare au scazut in Dambovita dupa ce economia judetului a inregistrat un declin. In municipiul Targoviste oamenii isi indreapta acum atentia in principal spre apartamente ieftine, aflate la periferia orasului unde preturile rareori depasesc 30.000 de euro. Sunt cele mai cautate la ora actuala.

 

Tendinta de scadere a preturilor se va pastra cel mai probabil pe termen mediu, in conditiile in care economia nu da semne solide de redresare. O relansare a pietei ar putea fi posibila odata cu reluarea finantarii prin programul Prima Casa. Nici terenurile nu mai atrag investitori. Se cauta in special suprafete mici.

 

In zona centrala a municipiului Targoviste preturile terenurilor pot depasi 200, 250 de euro/mp, dar la periferie un metru patrat de teren se vinde chiar si cu 15 euro.

 

 

Valentin Popescu, Răducu Rădoi, Radu Constantinescu

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe