PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » PICTURA, GRAFICA ŞI TAPISERIA, REUNITE LA SINAIA

PICTURA, GRAFICA ŞI TAPISERIA, REUNITE LA SINAIA

de Mditv
20 vizualizări

O interesantă expoziţie de pictură, grafică şi tapiserie este găzdui în acestă perioadă la Galeria Regală de la Cazino Sinaia, având ca semnatari mai mulţi artisti plastici cunoscuţi. Expoziţia cuprinde peste 130 de lucrări, pânze în ulei, lucrări de grafică şi tapiserie, care îi vor încanta pe amatorii de artă contemporană sosiţi în aceasta perioadă pe Valea Prahovei.

Cei șase artiști, cu preocupări diferite, cu universuri imagistice pe cât de diferite pe atât de complexe, au totuși în comun pasiunea pentru armonie și frumos. Pictorul Mihail Gavril, un iubitor de natură și locuri pline de istorie, a transpus pe panza trairile sale din lăcaşurile de cult pe care le-a vizitat.

Arealul bucovinean sta sub blazonul unui cronicar vizual al melancoliilor, Ovidiu Buzec.


Pictorul Niculai Moroșan este un artist bucovinean aflat  în căutarea motivelor. Lucrările lui subliniază prezenţa femeii în artă ca „etalon al frumuseţii”.

Expoziția poate fi vizitată timp de trei săptămâni, la Galeria Regală de Artă Casino Sinaia, de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:20-18:00.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe