PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » PIERDERI ȘI NEMULȚUMIRI LA SALINA SLĂNIC

PIERDERI ȘI NEMULȚUMIRI LA SALINA SLĂNIC

de Mditv
5 vizualizări

De doi ani de zile turiștii care vizitează Salina Slănic sunt nevoiți să aștepte la cozi interminabile pentru a intrat în subteran. După ce în august 2014 liftul vechi de 80 de ani a căzut în gol cu turiștii, accesul în salină se face doar cu microbuzele. Vizitatorii s-au plâns că autobuzele emit noxe puternice și că nu au parte de condiții pe măsura costurilor. În plus, dacă folosind liftul ajungeau în 3 minute, cu microbuzele au de așteptat. Mai mult, presa locală a vehiculat și pierderi financiare ale SALROM din cauza afacerii microbuzul„, dar și nereguli la firma care se ocupă de transport. De cealaltă parte, reprezentanții Salinei Slănic susțin că transportul cu microbuzele este mai eficient.

Aceasta a fost atmosfera în această vară la Salina Slănic din Prahova. În imaginile suprinse de turiști se vede cu vizitatorii se înghesuie și stau la cozi interminabile pentru a prinde un loc în microbuzele care coboară în subteran. Totul se întâmplă după ce în august 2014 liftul care permitea accesul a căzut în gol. De doi ani, sistemul nu a fost reparat chiar dacă încasările sunt mari, astfel că accesul în salină se face în continuare cu ajutorul microbuzelor. Jurnalistul Marius Nica, de la observatorulph.ro a făcut mai multe investigații în privința afacerii microbuzul„. Acesta a explicat pe larg situația în cadrul Jurnalului Regional de la MDITV.

Mai mult, într-o anchetă a celor de la observatorulph.ro s-a descoperit că firma care transporta turiștii este a unui inspector din cadrul ISCTR.

De cealaltă parte, Costin Nicolescu, directorul de producție din cadrul Salinei, susține că accesul cu microbuzele este favorabil salinei și că pierderile nu sunt generate de utilizarea acestui mijloc de transport.

Pe de altă parte, directorul de producție în cadrul salinei, recunoaște că sunt deficiențe și există disconfort la accesul cu microbuzele.

În curând va expira și contractul cu firma de transport, însă Consiliul de Administrație SALROM nu a putut da un răspuns în privința unui nou contract sau a premiselor pentru viitor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe