PRIMA PAGINĂ » SPORT » PITEȘTIUL SE SCUFUNDĂ – VIDEO

PITEȘTIUL SE SCUFUNDĂ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Chindia a bătut în Trivale cu 3-0 o echipă a Argeșului formată din rezerve și juniori. Neplătiți de aproape cinci luni, titularii lui SCM n-au vrut să joace împotriva Târgoviștei. Primul protest a avut loc tot la un joc cu Chindia, cel din campionat, încheiat 1-1, dar oamenii lui Sinescu au intrat atunci în teren.
Chindia a luat toate punctele la Pitești și n-a avut nicio emoție pentru succesul care o menține în fruntea clasamentului. Și Fortuna a bătut în week-end, 2-0 acasă pe Zagon, iar lupta pentru promovare se anunță încinsă. Echipa lui Silviu Dumitrescu are trei puncte avans față de rivala din Prahova.
Dumitrescu are amintiri frumoase de la Pitești. A pregătit la sfârșitul anilor 90 o echipă tare, cu Neaga, Mutu sau Dică și a bifat chiar și prezențe europene cu Argeșul. Un deceniu și jumătate mai târziu, fotbalul piteștean a ajuns în colaps.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe