PRIMA PAGINĂ » SPORT » TUDOR VREA ÎNCĂ UN MANDAT – VIDEO

TUDOR VREA ÎNCĂ UN MANDAT – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Emil Tudor contra Ioan Negoescu! Aceasta e marea luptă pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, alegerile fiind programate săptămâna viitoare. Peste 100 de reprezentanți ai echipelor din județ sunt așteptați de oficialii AJF-ului să îl desemneze pe viitorul președinte al forului dâmbovițean. Interesant este că Tudor și Negoescu – contracandidații de pe 14 noiembrie – s-au aflat față în față și la ultimele două tururi de scrutin, adjudecate de Tudor fără probleme. Actualul – și poate și viitorul – șef al AJF și-a expus planurile cu care vrea să îi convingă pe delegați să îl voteze din nou, pe 14 noiembrie.

În zilele viitoare, MDI TV va prezenta și programul celuilalt candidat la șefia Asociației, Ioan Negoescu. Fost delegat al Chindiei Târgoviște, în urmă cu doi ani, Negoescu a revenit în structurile AJF după o ceartă cu președintele de atunci al divizionarei C, Ion Crăciunescu.

Echipa: I.M

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe