PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PORTI (INTRE)DESCHISE LA U.V.T!

PORTI (INTRE)DESCHISE LA U.V.T!

de admin
8 vizualizări

Universitatea Valahia din Targoviste s-a mutat pe Platoul din fata Prefecturii. Au amenajat stand-uri, unde ii asteapta pe viitorii studenti sa se intereseze despre oferta educationala.

http://www.youtube.com/watch?v=FOEFAvqVfFk

De la deschiderea actiunii de promovare a UVT au lipsit insa cei direct interesati: tinerii care vor sa dea la facultate. Au fost prezenti in schimb studentii. Spun ca sunt multumiti de institutia de invatamant superior pe care au ales-o. Recunosc insa ca nu sunt convinsi le va folosi pentru a-si construi o cariera.
Cand au ales specializarea, nu s-au gandit si daca viitoarea lor profesie are cautare pe piata muncii. La Universitatea Valahia din Targoviste va fi infiintata o noua facultate. Aceasta va cuprinde pe langa Specializarile Litere si Jurnalism, una noua: Stiinte Politice. Reprezentantii UVT sustin ca exista un mare interes din partea tinerilor pentru noua specializare. Nu pot stii insa cati absolventi vor avea parte de o cariera in domeniu, mai ales in judetul Dambovita. Potrivit statisticilor, 55% dintre absolventii UVT au reusit sa se angajeze si numai 30% in domeniul in care s-au specializat. Universitatea Valahia va pune la bataie 1000 de locuri la programele de licenta si 450 la master in anul universitar 2013-2014. Admiterea se va desfasura pe baza de concurs de dosare, iar la unele specializari vor fi si probe vocationale. In plus, se va tine cont si de mediile obtinute in liceu. In prezent la UVT invata 8000 de studenti.

ECHIPA: Mihai Eremia / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe