PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRESEDINTE NOU LA ROTARY CLUB

PRESEDINTE NOU LA ROTARY CLUB

de Andrei Oprescu
88 vizualizări

Clubul Rotary Targoviste are un nou presedinte.  Iuri Ristache, cel care a condus timp de un an activitatile derulate de Rotary Club, a predat stafeta colegului sau, doctorul Janteș Bogdan. Nu doar titlul apartine acum noului presedinte, ci si toate actiunile si facerile de bine pe care membrii clubului trebuie sa le duca mai departe in acest an.

Cu emotii, de acum fostul presedinte al Rotary Club, Iuri Ristache s-a intors in timp si a trecut in revista toate activitatile derulate in anul care s-a incheiat. Alaturi de colegii sai, membri ai clubului, a jutat la imbunatatirea starii de sanatate a copiilor cu autism, a oferit consult oftalmologic gratuit pentru persoanele cu o situatie financiara modesta si a donat sase mii de perechi de ochelari de vedere, a luptat pentru combaterea alfabetismului, iar de Sarbatorile Pascale a organizat campania “Daruieste un zambet”, prin care 20 de elevi premianti, dar fara posibilitati materiale prea mari, de la Seminarul Teologic din Targoviste, au fost dusi intr-un supermarket si lasati sa-si cumpere ce doresc.

La festivitatea de incheiere a mandatului, fostul presedinte Rotary a tinut sa multumeasca tuturor colaboratorilor, printre cei nominalizati si rasplatati cu diplome, fiind si Trustul de Televiziune MDI TV.

Stafeta a fost predata cu emotii doctorului Janteș Bogdan, membru al Clubului Rotary si de acum  presedinte pentru urmatorul an.

O data cu venirea noului presedinte, Clubul Rotary mai are de anul acesta si un nou membru, in persoana lui Razvan Dobre.

Corina Slămnoiu/ Radu Constantinescu

http://youtu.be/Ecq7drsGTEk

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe