PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACILE „IUBĂREȚE” PROVOACĂ SCANDAL

VACILE „IUBĂREȚE” PROVOACĂ SCANDAL

de Andrei Oprescu
45 vizualizări

Poveste de dragoste neobisnuita in comuna damboviteana Tatarani. O relatie de iubire intre doua vaci este marul discordiei intre stapanii acestora. In fiecare zi cand animalele merg la pascut, pe islaz se consuma momente greu de inteles pentru localnici. Stapanii animalelor cer autoritatilro sa intervina pentru a rezolva situatia hilara.

Traian Ungureanu spune ca juninca vecinului ii lasa in fiecare zi vaca lui fara lapte cand animalele merg la pascut pe islaz.

Relatia dintre cele doua animale i-au uimit pe localnici.

Culmea este ca nici vaca batranilor Ungureanu nu da bir cu fugitii. Reclamatul sustine ca de fapt vaca vecinului i-o intarata pe a lui.

Fiecare proprietar spune ca vaca celuilalt ar trebui sa fie priponita pe islaz pentru a nu mai da frau poftelor si asa sa puna capat problemelor.

Pana acum nu s-a ajuns insa la niciun consens, astfel ca autoritatile sunt nevoite sa intervina pentru a aplana conflictul creat pe seama vacilor iubarete. Au gasit si solutiile.

Vicerimarul comunei spera ca proprietarii animalelor sa nu ajunga pana la bataie, iar situatia sa se rezolve amiabil.

ECHIPA: Adriana Răceanu / Valentin Popescu / Ciprian Rusa

http://youtu.be/lLYRzr0MSXI

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe