PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SI-A TAIAT VENELE SI A ASTEPTAT SA MOARA

SI-A TAIAT VENELE SI A ASTEPTAT SA MOARA

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

Sfarsit tragic pentru un barbat de 37 de ani din localitatea Corbii Mari. Omul a fost gasit de un tanar intr-o balta de sange in padurea din localitatea Gorgota. Isi taiase venele cu o lama si nimeni din cei apropiati nu-si explica de ce omul a recurs la un asemenea gest.

Barbatul era drujbist, era casatorit si avea trei copii de intretinut. Sotia recunoaste ca s-au certat putin inainte sa plece de acasa, insa nu atat de grav incat sa recurga la acest gest extrem. Cel mai probabil, spun rudele si apropiatii, s-a ajuns aici din cauza influentei alcoolului, deoarece ar fi baut inainte sa paraseasca locuinta.

A fost gasit de un tanar de 21 de ani, intins pe iarba. Isi taiase mana, iar baiatului a mai apucat sa-i spuna doar ca se numeste Bogdan. Insa a fost prea tarziu, nimeni nu a mai putut face nimic sa-i salveze viata.

Barbatul se pare ca inainte sa-si puna capat zilelor si-a sunat soacra si i-a spus ca se va omorî. Acum politistii fac cercetari pentru a stabili care au fost imprejurarile in care s-a produs decesul

Echipa: Corina Slămnoiu/ Loredan Bouroșu

http://youtu.be/ah2BJdRpxpc

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe