PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A RĂSTURNAT CU UVT-UL PE MUNTE

S-A RĂSTURNAT CU UVT-UL PE MUNTE

de Mditv
3 vizualizări

A pornit într-o aventură cu UTV-ul pe munte, dar într-un moment de neatenție din cauza vitezei s-a răsturnat. Un bărbat de 43 de ani a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor și jandarmilor după ce a suferit mai multe traumatisme. Salvatorii l-au găsit inconștient la 300 de metri de Schitul Peștera.

Jandarmii de la Postul Montan Peștera aflați în patrulare împreună cu salvamontiştii au intervenit rapid în Masivul Montan Bucegi în sprijinul bărbatului. Acesta a fost găsit inconștient pe DJ 714 Peștera-Moroeni. Salvatorii i-au acordat primul-ajutor și l-au imobilizat pentru că suferise multiple fracturi.

În urma verificărilor efectuate de salvatorii montani a reieșit faptul că turistul, în vârstă de 43 de ani, din București s-a aventurat cu un vehicul – UTV pe traseul Peștera-Padina, iar din cauza neadaptării vitezei la drumul practicat s-a răsturnat. Acesta a fost preluat de un echipaj de ambulanță de la Fieni şi condus la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe