PRIMA PAGINĂ » SPORT » PROBLEME LA DIRECȚIE – VIDEO

PROBLEME LA DIRECȚIE – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Direcția pentru Sport și Tineret din Dâmbovița se confruntă cu serioase probleme. Noii șefi spun că au moștenit un for cu datorii și cu dosare în instanță, de la vechea administrație, a lui Pompiliu Nedelcu. Claudiu Mănescu îl acuză pe fostul director că a cedat pe bani puțini un spațiu pentru restaurantul din incinta sălii polivalente și îi impută, lui Nedelcu, un prejudiciu de aproape 9.000 de lei, constatat de Curtea de Conturi. Noul director a acceptat, însă, să organizeze în sală, o gală de K1 cu un buget exorbitant pentru doar 1.000 de lei, după cum singur recunoaște.
Contactat de MDI TV, Pompiliu Nedelcu a negat acuzele care i se aduc în nume personal.
Nu sunt eu vinovat. Există compartiment de specialitate. Domnul contabil s-a ocupat, a vorbit fostul director.
Ca un amănunt interesant, în mandatul lui Claudiu Mănescu s-au plătit, în nici două luni, 6.000 de lei pentru înființarea paginii de internet a Direcției. Oficialii DJST au motivat că nu au avut vreo altă ofertă, mai avantajoasă financiar. La o simplă căutare, însă, înregistrarea unui domeniu cu tot cu pachet de găzduire pe un an nu înseamnă mai mult de 400 de lei. Cum design-ul site-ului este unul simplu, pare greu de crezut că mentenanța ar fi costat peste 5.000 de lei pentru perioada februarie-martie 2014.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe