PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROBLEMELE OAMENILOR MARI, DEZBATUTE DE ELEVI

PROBLEMELE OAMENILOR MARI, DEZBATUTE DE ELEVI

de Andrei Oprescu
409 vizualizări

Elevi din Regiunea Sud Muntenia sunt zilele acestea la Targoviste unde discuta si cauta solutii pentru problemele actuale ale invatamantului romanesc. Au poposit in Vechea Cetate de Scaun a Tarii Roamanesti reprezentanti ai adolescentilor din judetele: Parhova, Arges, Calarasi, Teleorman, Giurgiu si Ialomita. Tinerii si-au luat in serios rolul de oameni mari si au pornit la drum.

Deschiderea oficiala a discutiilor s-a facut in cadrul unei conferinte la care au luat parte reprezentantii fiecarui Consiul al Elevilor din toate cele sapte judete ce fac parte din Regiunea Sud Muntenia. Gazde au fost de data aceasta elevii damboviteni, insa sesiuni de comunicare au fost organizate in fiecare dintre judetele partenere.  Evenimentul ce va dura trei zile are ca tema: Sistemul Educational: prezent si perspective.

Alaturi de elevi au fost prezenti si reprezentanti din Ministerul Educatiei, fosti presedinti ai Consiliului Judetean al Elevilor Dambovita, precum si inspectori scolari si profesori coordonatori. Cu totii au avut cate un mesaj pentru actualii membrii.

Corina Slămnoiu

Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe