PRIMA PAGINĂ » Arges » ARGEȘ: ȘOFER SALVAT DUPĂ O ORĂ ȘI JUMĂTATE

ARGEȘ: ȘOFER SALVAT DUPĂ O ORĂ ȘI JUMĂTATE

de Mditv
0 vizualizări

Accident spectaculos la Maracineni, în județul Argeș. O basculantă de mare tonaj a intrat într-un microbuz, iar ca să evite un dezastru, șoferul a tras de volan și a izbit puternic un tir parcat. Șoferul basculantei a rămas captiv în cabina. Pompierii de la descarcerare s-au luptat mai bine de o oră și jumătate ca să îl scoată dintre fiarele contorsionate.

A fost cea mai dificilă intervenție la o descarcerare din acest an a pompierilor din Argeș. 100 de minute șoferul autobasculantei a stat prins și presat între scaun și bordul mașinii, asta după ce a intrat în tir. Inițial el a acroșat un microbuz , apoi a virat brusc și a lovit un tir parcat. În mașina de transport persoane era doar șoferul.  În urma impactului extrem de violent, șoferul basculantei a rămas încarcerat, dar a scăpat cu viață ca prin minune. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat timp de aproape două ore.

REPORTER: CRISTI IONICĂ

IMAGINE  :  CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe