PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RAZIE PRINTRE TAXIMETRIȘTI

RAZIE PRINTRE TAXIMETRIȘTI

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Clientii se urca in taxiuri si considera ca vor ajunge la destinatie in siguranta. In teorie! In practica insa lucrurile se pare ca stau diferit. Politistii au facut astazi o razie printre taximetristi, iar neregulile au iesit rapid la iveala. Actele nu sunt complete, preturile nu sunt la vedere, iar masinile au probleme tehnice. La actiune au participat si inspectori RAR. In mai putin de doua ore, au fost date aproape 50 de amenzi si au fost retrase patru certificate de inmatriculare.

Dupa ce au trecut de testul politistilor de la rutiera, taximetristii au ajuns si in fata inspectorilor RAR. Starea tehnica a autoturismelor a fost verificata, pentru a stabili daca cei care se urca intr-un astfel de taxi, pot spune ca vor calatori in siguranta. Prima problema depistata de inspectorii RAR: anvelopele sunt uzate peste limita admisa de lege. Au fost descoperite insa si alte defectiuni, pentru care taximetristii au ramas fara certificatele de inmatriculare. Altii au scapat cu o amenda. In mai putin de doua ore, au fost aplicate aproape 50 de sanctiuni.

 

Mădălina Zăbavă. Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe