PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REFUZUL SE PLĂTEȘTE – VIDEO

REFUZUL SE PLĂTEȘTE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Propretarii cladirilor cu risc seismic ridicat care nu isi repara locuinta risca amenzi de pana la 3.000 lei. Aceste prevederi legale sunt precizate intr-un document al Asociatiei Habitat Urban. Peroanele sunt obligate sa ia masuri pentru consolidarea sau modernizarea cladirii, pentru reabilitarea termica si eficienta energetica. Aceste masuri trebuie luate de urgenta, cu sprijinul autoritatilor publice locale sau centrale. In Romania sunt numeroase cladiri care prezinta un risc seismic ridicat.
In judetul Dambovita, de exemplu, sunt mai multe cladiri incadrate in clasele 2 si 3 de risc seismic. Asta si pentru ca multe dintre ele au fost afectate si de cutremurele din anii anteriori. Foarte multe imobile sunt in municipiul Targoviste. Pentru aceste cladiri trebuie luate masuri urgente.
Pentru consolidarea acestor imobile, propretarii trebuie sa ia de urgenta masuri pentru consolidare, sprijiniti de autoritatile publice locale sau centrale. De asemenea, locatarii au obligatia sa achite cota de contributie care le revine in cadrul asociatiei de propretari.
Nu toti locatarii sunt de acord sa contribuie financiar pentru reparatii de intretinere, consolidare si izolarea termica a locuintelor pe care le detin sau folosesc.
Cei care nu se achita de aceste obligatii risca amenzi de pana la 3.000 lei.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe