PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REGII ŞOSELELOR – VIDEO

REGII ŞOSELELOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Avem indicatoare, dar nu le respectam! Pentru unii soferi  semnele de circulatie par a fi invizibile. Este cazul indicatoarelor Acces Interzis si Sens Unic din zona Pietei 1 mai din municipiul Tragoviste.  Reporterii MDITV au imortalizat mai multe situatii in care soferii ignora regulile si isi fac de cap in trafic. Claxoanele si blocajele sunt la ele acasa!

In ultimii ani au loc din ce in ce mai multe accidente rutiere care se soldeaza atat cu pagube materiale insemnate cat si cu pierderi de vieti omenesti. Si asta din cauza ca unii participanti la trafic uita sa respecte regulile elementare invatate in timpul scolii de soferi. Este si cazul acestor soferi care se deplaseaza in zona pietei 1 mai din Targoviste si care nu vad, sau nu vor sa vada indicatorul “Acces interzis”.

In doar 5 minute, patru soferi au ignorat indicatorul sens unic si au reusit sa blocheze pe ceilalti participanti la trafic.

Politistii locali dau amenzi zilnic insa nici acestea se pare ca nu ii mai sperie pe soferi.

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Radu Constantinescu/ Răducu Rădoi

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe