PRIMA PAGINĂ » REINTREGITA, DUPA MOARTE

REINTREGITA, DUPA MOARTE

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Inca o bucata din cadavrul Iulianei Neblea, tanara ucisa si transata cu sange rece de un recidivist, a fost gasita duminica in apele raului Arges. Un pescar a vazut mana dreapta, plutind  la 150 de metri in aval de podul de la Ionesti, in apropierea zonei unde au fost gasite piciorul, mana stanga, dar si capul femeii. Politistii mai au de gasit un  membrului inferior pentru a putea reintregi cadavrul.

Aceasta crima a oripilat intreaga tara, iar autoritatile au facut eforturi mari  pentru gasirea resturilor umane. Duminca, un pescar a fost cel care  a vazut mana cadavrului, plutind pe raul Arges. Se afla la pescuit langa podul de la Ionesti, in apropiere de locul unde a fost descoperit cadavrul sectionat al femeii ucise de Florin Minzararu.

Criminalistii au ridicat mana gasita si au transportat-o la Serviciul de Medicina Legala Dambovita, unde medicii legisti o vor examina. Anchetatorii mai au de gasit o ultima  bucata din corpul transat, rspectiv, piciorul stang.

 

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

http://youtu.be/FQioa_6U6W8

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe