PRIMA PAGINĂ » SPORT » REMIZĂ LA COLIBAȘI

REMIZĂ LA COLIBAȘI

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

CS Mioveni și FC Olt au terminat la egalitate, 1-1, un meci amical disputat pe terenul Grupului Școlar Colibași. Ignea a marcat pentru argeșeni în minutul 2, iar Ayza a închis tabela, la mijlocul reprizei secunde, dintr-o lovitură de la 11 metri. CS Mioveni și Fc Olt sunt colege de eșalon, în seria a doua a Diviziei B.

„A fost un meci între două echipe care se cunosc foarte bine. Au jucat între ele şi în cam­pionat, şi turul şi returul. Re­zul­tatul nu este echitabil”, a declarat președintele lui CS Mioveni, Dumitru Olteanu, la finalul testului de verificare cu FC Olt.

Aceasta a fost a treia re­miză obţinută de CS Mioveni în jocurile de pregatire din 2014, prece­den­te­le do­uă fiind 0-0 cu CSMS Iaşi şi 2-2 cu Dunărea Galaţi, ambele partide avînd loc la Rîşnov, în cadrul cantonamentului montan. În alte două partide, Mioveniul a cîş­tigat 1-0 cu Chindia Tîgovişte şi 2-1 cu Atletic Bradu. In zilele urmatoare, divizionara B din Arges va sustine returul cu FC Olt, dar si un super-amical cu prim-divizionara FC Brasov.

I.M

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe