PRIMA PAGINĂ » SPORT » REUNIRE ÎN SĂRĂCIE – VIDEO

REUNIRE ÎN SĂRĂCIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Cu doar o zi inainte de reunirea echipei mari, juniorii Chindiei au fost chemati la stadion de antrenorii Becheanu şi Badea, interesati să vada, in primul rand, potentialul fizic al elevilor lor dupa o luna de vacanta. La reunire au participat chiar si jucatori care au terminat junioratul si care, după toate probabilitatile, vor fi nevoiti sa-si caute loc la alte echipe de seniori.

 

 

Deşi situaţia financiară şi competiţională a Chindiei Târgovişte este încă neclară, echipele clubului de lângă Turn încep să se adune la Stadionul “Eugen Popescu”. Cei doi tehnicieni, deşi conştienţi de greutăţile prin care trece clubul, sunt totuşi optimişti în ceea ce priveşte viitorul grupelor de juniori ale Chindiei, având în plan chiar şi întărirea echipelor prin transferuri de la alte echipe.

 

 

Marţi dimineaţă va avea loc şi mult-aşteptata reunire a echipei de seniori, puternic slăbită în această vară prin plecarea unor jucători importanţi, precum Alexandru Băluţă, Ionuţ Şerban sau Dorian Perianu, la formaţii ce evoluează pe prima scenă fotbalistică a ţării.

 

 

Echipa: Gabriel Bengea/ Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe