PRIMA PAGINĂ » SPORT » REVANȘA FORTUNEI – VIDEO

REVANȘA FORTUNEI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Fortuna Poiana Câmpina a câștigat la Târgoviște, 2-1 pe terenul Chindiei, și a relansat lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Prahovenii s-au impus prin dubla lui Munteanu, după ce în urmă cu două săptămâni pierduseră pe Eugen Popescu în ultima etapă a sezonului regulat. Fortuna a avut 2-0 după doar o jumătate de oră de joc, pe fondul unei replici firave a gazdelor. Chindia a înscris abia cu cinci minute înainte de final, dintr-un penalti transformat de Pătru. Echipa din Târgoviște rămâne pe primul loc în clasamentul play-off-ului, cu trei puncte avans față de principala urmăritoare, Fortuna, cu care se va întâlni și la Poiana Câmpina, pe finalul mini-campionatului. Prahovenii spun că sunt cei mai buni din serie.
În runda următoare a play-off-ului, programată vineri după-amiază, Chindia joacă la Pitești, cu SCM Argeș, iar Fortuna acasă cu Zagon.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe