PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REVOLTAŢI, DAR NU PREA

REVOLTAŢI, DAR NU PREA

de admin
3 vizualizări

Medicii din Dambovita ameninta cu proteste si demisii in bloc, insa cam atat. Cel mai probabil asteapta sa treaca perioada concediilor de odihna si abia dupa sa-si ceara din nou drepturile. Pentru ca, spun ei, nimeni nu i-a ascultat pana acum, iar revendicarile au ramas aceleasi. Volumul mare de munca in conditii precare si lipsa unor salarii care sa le permita un trai decent.

De luna trecuta si pana acum, nimic nu s-a schimbat. Nemultumirile legate de salarizare si lipsa personalului insuficient sunt de actualitate, dar cadrele  medicale testeaza inca terenul, in asteptarea ca poate cineva le va rezolva problemele.

Si Federatia SANITAS -Filiala Dambovita asteapta ordine de la nivel national si ca medicii sa se decida asupra actiunilor pe care le vor intreprinde. Presedintele Claudiu Barbu, este de parere ca problemele cu care sistemul sanitar se confrunta acum vor fi vesnice, in conditiile in care guvernantii nu vor aloca sanatatii mai mult din Produsul Intern Brut, respectiv 6% din PIB si nu se va rezolva problema lipsei de medici si asistenti.

De acord cu nemultumirile medicilor este si managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste Radu Petrescu, desi nu poate spune cu certitudine daca va iesi in strada alaturi de colegii de breasla.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

http://youtu.be/mX4rfbZmozQ

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe