PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REZULTATE MAI SLABE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

REZULTATE MAI SLABE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

S-a dat verdictul astăzi la evaluarea națională! Elevii au așteptat cu mari emoții afișarea notelor și dacă unii au dansat de fericire, alții s-au îndreptat spre contestații. Promovabilitatea la nivel național a fost mai mică decât anul trecut doar 73,5%, iar printre județele codașe s-au numărat Giurgiu și Teleorman.
Rezultatele evaluării naționale au fost afișate la avizierele școlilor începând cu ora 12.00 asta după ce elevii au butonat telefoanele toată dimineața în speranța că vor afla mai devreme notele.
În zadar însă, site-ul Ministerului Educației a fost picat până în apropiere de orele prânzului. Când și-au văzut notele, unii au dansat de fericire, alții au spus clar că vor face contestații.
George și-a manifestat bucuria public. Nu a luat 10, dar are o medie de care este mândru și spune că îl așteaptă o vară cu distracție.
În Dâmbovița nu a fost înregistrată nicio medie de 10. Totuși au fost elevi care au obținut nota 10 la una dintre materii. Este cazul Teodorei care a obținut nota 10 la limba română.
Promovabilitatea la nivel național a fost de 73,5%. 319 candidați au încheiat examenul de Evaluare Națională 2018 cu media generală 10. În Dâmbovița rata notelor peste 5 a fost 65% mai mică decât anul trecut. În Argeș 16 elevi au obținut media 10 la evaluare.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe