PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ROVANA DA, ŢUŢUIANU BA

ROVANA DA, ŢUŢUIANU BA

de admin
27 vizualizări

Social-democratii damboviteni sunt reprezentati in structurile de conducere centrasle ale partidului doar de ministrul Mediului, Rovana Plumb. Deputatul de Dambovita a candidat pentru unul din cele cionci locuri de vicepresedinti rezervate femeilor si a castigat. Nu cu acelasi rezultat se poate lauda si Adrian Tutuianu care a candidat pentru unul din cele opt posturi de vicepresedinti regionali. Liderul PSD Dambovita a fost devansat de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma.

https://www.youtube.com/watch?v=AulGcH3slps

Negocierile purtate de liderii PSD Dambovita in vederea votului pentru functia de vicepresedinte regional cu omologii de la organizatiile judetene din Regiunea Sud Muntenia nu au avut efectul scontat. Pentru aceasta functie a candidat presedintele social-democratilor damboviteni, Adrian Tutuianu. Contracandidatii sai au fost prahoveanul Mircea Cosma si ialomiteanul Silvian Ciuperca. Tutuianu s-a clasat pe locul doi, primind doar 181 de voturi, pe prima pozitie situandu-se Mircea Cosma care a primit 356 de voturi.
Rovana Plumb a candidat fara nicio emotie pentru unul din cele cinci posturi de vicepresedinte al partidului rezervate femeilor social-democrate. Drept urmare, social-democratii din judet vor fi reprezentati in structurile de conducere ale partidului doar de ministrul Rovana Plumb. Ultimul vicepresedinte la nivel national din partea PSD Dambovita a fost, pana in 2010, actualul deputat independent Ion Stan.
In ceea ce priveste functia de presedinte al PSD, aceasta a fost adjudecata de Victor Ponta care a fost reales cu 3.851 de voturi, din cele 3.932 valabil exprimate.

Iulian Bănăşanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe