RUDE ÎNDURERATE ÎN URMA TRAGEDIEI DIN CEHIA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lacrimi amare curg în urma tragediei din Cehia, unde cinci muncitori români şi-au găsit sfârşitul în urma exploziei produsă la uzina chimică de la Kralupy, de langă capitala Cehiei, Praga. Doi dintre ei sunt din Damboviţa, iar doi din Prahova. Cu toţii au plecat în căutarea unui trai mai bun, însă, vor reveni acasă fără suflare.

Explozia s-a produs în timpul operaţiunii de curăţare a unui rezervor gol. Părinții celor două victime din Dâmbovița știau doar că acestea au suferit răni în urma unei explozii, iar despre evenimentul tragic au aflat de la ştiri. Georgian Cătălin Ştefan, în vârstă de 23 de ani, din Boteni, pleca de un an să muncească în Cehia, alături de cumnatul său. Acesta din urmă a întarziat la muncă si așa a scăpat cu viaţă.

Tânărul avea de gând să își construiască o casă în Boteni și își întemeieze o familie. În România nu a putut să strângă bani pentru a-şi împlini visul, astfel că a plecat la muncă în străinătate.

De cealaltă parte, familia lui Constantin Brânzaru, bărbatul de 55 de ani din comuna Mogoșani, susține că nu i-a sunat nimeni din partea statului să le spună ce s-a întâmplat în Cehia.

Acum, rudele îndurerate caută soluţii pentru a aduce trupurile neînsufleţite acasă, pentru a fi înmormântate creştineşte.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

NOI REȚINERI ÎN CAZUL PITEȘTI

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că dosarul a fost preluat miercuri de către Parchetul Militar București de la Parchetul Tribunalului Argeș, iar procurorii militari au dispus reținerea unui jandarm, iar un altul este pus sub acuzare pentru infracțiunile de purtare abuzivă şi lovituri cauzatoare de moarte. Procurorii spun că