PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL PATRU

S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL PATRU

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Tragedie în Călărași joi noaptea. Un bărbat de 30 de ani din municipiu s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care acesta locuia. Medicii au ajuns de urgență la fața locului însă bărbatul suferise răni grave și nu a mai putut fi salvat. Vecinii spun că ar fi urmat un tratament și că avea un comportament mai ciudat.

Tragedia s-a petrecut la miezul nopții în cartierul 2 Moldoveni din Călărași. Vecinii au alertat poliția și ambulanța după ce au auzit un zgomot puternic și apoi l-au văzut pe bărbat zăcând în fața blocului. Se pare că aceasta s-ar fi aruncat de la etajul patru al imobilului. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar în zadar.

Oamenii spun că bărbatul avea o situație materială precară și că ar fi urmat un tratament de specialitate din cauza unor probleme psihice de care ar fi suferit. Unii vecini au declarat că nu este exclus ca bărbatul să fi omis să ia tratamentul și să fi consumat și alte substanțe. Trupul fără viață a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe