PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE ÎNCHID GROPILE DE GUNOI?! – VIDEO

SE ÎNCHID GROPILE DE GUNOI?! – VIDEO

de admin
37 vizualizări

Nu mai avem loc de gunoaie! Nu o spunem noi, o spun chiar autoritatile. Este vorba despre cele doua gropi de la Aninoasa si Titu, care nu mai pot colecta gunoaie decat cateva luni. In timp ce responsabilii cu protectia mediului cer noi spatii pentru amenajarea unor noi gropi de gunoi, prefectul nu se multumeste cu aceasta masura. El cere ca deseurile sa fie reciclate, asa cum se intampla in toate tarile civilizate.
13.000 de tone de gunoi. Atat mai incape in cele doua gropi de la Aninoasa si Titu. In cateva luni, nu vor mai exista spatii unde sa fie depozitate gunoaiele a anuntat directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita, care a solicitat autoritatilor sa amenejeze noi spatii. Prefectul Victor Sanda nu vrea insa gropi noi de gunoi, ci sa fie reciclate deseurile, asa cum se intampla in toate tarile europene.
Problema este ca, la groapa de gunoi de la Aninoasa de exemplu, operatorul economic a cautat firme care sa recicleze deseurile, dar nimeni nu s-a aratat interesat pana acum.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe