PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE SURPĂ DRUMUL – VIDEO

SE SURPĂ DRUMUL – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Ploile fac ravagii din nou in judetul Dambovita! Din cauza precipitatiilor abundente s-au produs mai multe alunecari de teren in ultimul timp in mai multe localitati. De aceasta data, drumul de acces in localitatea Raul Alb se surpa continuu, iar sute de familii stau cu sufletul la gura ca vor ramane izolate. Nici microbuzele nu au mai putut sa ajunga in zona de cateva saptamani de cand s-a produs primul crater. Dambovita se afla in continuare sub cod galben de ploi si vijelii.
Problemele au inceput odata cu precipitatiile abundente cazute in urma cu doua saptamani, iar acum din cauza vremii, situatia devine din ce in ce mai grava.
Autoritatile din zona se gandesc cu disperare ce se va intampla daca drumul se va darama complet, asa cum s-a intamplat in urma cu zeci de ani.
Apa infiltrata in pamant distruge treptat drumul in zona.
Microbuzele nu au mai putut patrunde in zona de mai bine de 2 saptamani, iar localnicii parcurg si 4 km pe jos pentru a ajunge la masina.
Ploile abunde din ultimul timp au cauzat probleme in mai multe localitati dambovitene. In acest moment judetul Dambovita se afla in continuare sub cod galben de ploi.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe