PRIMA PAGINĂ » Arges » TÂLHARUL BĂTĂUȘ, ARESTAT

TÂLHARUL BĂTĂUȘ, ARESTAT

de Mditv
0 vizualizări

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Argeș care a furat dintr-un magazin și a bătut-o crunt de vânzătoare sâmbătă dimineața a fost arestat pentru 30 de zile de Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Atacul a durat peste 40 de secunde și a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin. Se vede cum băiatul, după ce o lovește pe vânzătoare, se duce la casa de marcat și scoate banii din sertar. Tânărul riscă până la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată.

Atacul a avut loc sâmbătă dimineața, la un minut după ora 6.00, atunci când magazinul se deschide, moment in care băiatul de 19 ani a intrat și a cerut un pachet de țigări,si,pe neașteptate a lovit-o cu pumnul în față pe vânzătoare, iar apoi s-a năpustit asupra ei în spatele tejghelei. Femeia a primit peste 30 de lovituri de picior în cap.

Imediat au fost alertate autoritățile, iar polițiștii veniți la fața locului au reușit să-l găsească pe atacator în câteva ore.

Acesta a fost reţinut pe 24 de ore, iar duminică Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş a emis pe numele său mandat de arestare pe 30 de zile pentru tâlhărie.Daca va fi gasit vinovat,agresorul riscă până la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe