PRIMA PAGINĂ » Utile » CALARASI » ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI

ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Accident pe Autostrada Soarelui în județul Călărași. Două persoane au fost rănite dintre care una în stare gravă după ce trei autoturisme și un TIR s-au ciocnit violent. Din primele date, două mașini erau staționate pe banda de urgență pentru o pană la una dintre mașini. Șoferul unui TIR a vrut să oprească în dreptul lor, dar le-a izbit violent. Din impact una dintre mașini a ricoșat pe banda doi și a lovit un alt autoturism.

Accidentul s-a produs la miercuri după-amiaza pe Autostrada Soarelui în județul Călărași, la kilometrul 71. În urma impactului violent dintre cele trei mașini și TIR două persoane au fost rănite, una dintre victime a fost preluată în stare gravă de ambulanță și transportată la spital.

Se pare că un autoturism se afla staționat pe banda de urgență pe sensul de mers către Constanța pentru a remedia pana de cauciuc. Un alt autoturism se oprise pentru a-i acoarda ajutor. Șoferul TIR-ului curios a frânat pentru a vedea despre ce este vorba dar a pierdut controlul mașinii si a lovit autoturismul. Din impact mașina a ricosat și în celălalt autoturism. După izbitură cea de-a doua mașină a ricoșat în banda doi unde a lovit alt autoturism.

Traficul a fost blocat până la finalizarea cercetărilor la fața locului. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe