PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘCOALĂ EUROPEANĂ – VIDEO

ȘCOALĂ EUROPEANĂ – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Inca un proiect de dezvoltare a infrastructurii scolare targovistene a ajuns la final. Demarat in anul 2009, proiectul de reabilitare a Colegiului National Constantin Cantacuzino a fost finalizat. Elevii din aceasta institutie beneficiaza acum de conditii cu adevarat la standarde europene iar scoala poate fi cu usurinta incadrata intro categorie de top, in ceea ce priveste actul educational si conditiile oferite micutilor ce invata aici.
Proiectul de reabilitare a fost posibil datorita accesarii sumelor necesare din fondul regional de dezvoltare europeana, accesarea acestoar facandu-se printr-un proiect depus de administratia tragovisteana alaturi de alte noua similare. Demarat in 2009, proiectul de la colegiul targovistean, a cuprins inclusiv crearea a 12 sali de clasa noi intr-un nou corp de cladire, 1 laborator nou si o biblioteca, deasemenea reabilitarea integrala as patiilor deja existente si echiparea cu aparatura noua a laboratoarelor de informatica. Costul total a fost de aproximativ 14 milioane de lei din care mai mult de 9 milioane contributie nerambursabila de la Uniunea Europeana.
La momentul actual la Colegiul Constantin Cantacuzino invata aproximativ 1100 de elevi dar in urma investitiei au fost create spatii ce ar putea gazdui si mai multi elevi, din acest punct de vedere institutia avand capacitatea cea mai mare din Dambovita.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Raducu Radoi

http://youtu.be/z2ixm_42QHQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe