PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » SFÂRȘIT DRAMATIC

SFÂRȘIT DRAMATIC

de Mditv
8 vizualizări

Sfârșit cumplit pentru un bătrân lovit de tren în această dimineață în municipiul Călărași. Bărbatul de 60 de ani se afla pe calea ferată când a fost pur și simplu secționat de un tren personal în zona 10 Nivele. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bătrân. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de un accident sau de un act de suicid.

Din primele date, se pare că bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani, a cărui identitate nu este cunoscută încă se afla în zona căii ferate. Este posibil ca acesta să fi vrut să traverseze și să nu fi auzit trenul personal 83-43 care tocmai trecea prin zonă. A fost lovit în plin și secționat de tren. Nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Un echipaj SMURD din cadru ISU Călărași s-a deplasat la fața locului, dar medicii nu au putut face nimic. Polițiștii au demarat o anchetă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului. Oamenii legii iau în calcul mai multe variante, printre care și cea de suicid. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe