SFÂRȘIT TRAGIC

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vremea rece aduce și primele victime. Doi bătrâni, unul din Argeș, altul din Prahova au fost găsiți carbonizați în locuințele în care se adăposteau de frig. La Drăganu vecinii au anunțat că o casa a luat foc și pompierii l-au gasit pe proprietar în interior. În Prahova, la Blejoi, un alt bătrân a fost găsit carbonizat într-o baracă de lemn.
Incendiul a izbucnit duminiciă în localitatea Drăganu, sat Dumbrăvești. Pompierii au fost alertați de vecinii bărbatului și au intervenit de urgență. Din locuință ieșea un fum gros. Focul se manifesta puternic la acoperiș. Pompierii au reușit să pătrundă și au scos o butelie din casă pentru a evita o explozie. În încăpere au dat și peste trupul bătrânului.
Este vorba despre un bărbat de 62 de ani, proprietar al casei, găsit carbonizat. În jurul orei 03.00 pompierii de la ISU Prahova au fost solicitați, prin 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulara în comuna Blejoi, sat Ploieștiori. La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul ca incendiul se manifesta la o baracă din lemn, ce ardea în totalitate. În interiorul acesteia pompierii au găsit un bărbat de 58 ani, decedat (carbonizat). Forțele de intervenție au acționat cu 2 autospeciale de lucru cu apa și spumă. În ambele cazuri poliția a deschis anchete.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

A PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI

Sunt imagini suprinse la cateva minute dupa producerea evenimentului rutier. La volanul masinii se afala un tanar, care , cel mia probabil, din cauza ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum , a pierdut controlul volanului, a intrat intr-un stalp, iar apoi in copacii de pe marginea drumului.