PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI-A UCIS FIUL

ȘI-A UCIS FIUL

de Mditv
12 vizualizări

Scene de groaza s-au derulat duminică după-amiaza în localitatea Teiș de lângă Târgoviște. Un tânăr a pierit ucis chiar de parintele sau. Din primele date se pare că cei doi s-au luat la ceartă din cauza unor neîntelegeri mai vechi și pe fondul consumului de alcool scandalul a degenerat. Cuprins de furie, tatăl și-a înjunghiat fiul și acesta a căzut secerat. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Trupul său a fost preluat de serviciul de medicină legală, iar tatăl a ajuns pe mâna poliției.

Gestul bătrânului a îngrozit pe toată lumea. Vecinilor nu le vine să creadă că acesta a putut să-și omoare propriul fiu. Mama acestuia a murit în urma cu ceva timp, iar băiatul și o fată plecată în străinătate au rămas doar cu tatăl. Oamenii spun că bătrânul locuia cu o concubină, dar venea des în vizită la fiul său. Nu-și pot explica ce s-a întâmplat atât de grav încât bărbatul să-i ia viața fiului său.

Familia era una liniștită, spun vecinii, care au numai cuvinte de laudă la adresa celor doi.

Din primele date, se pare că, totul a pornit de la neînțelegeri mai vechi între tată și fiu și scandalul a degenerat din cauza consumului de alcool.

Bătrânul a rămas în stare de șoc după gestul său. Din spusele vecinilor chiar el a dat alarma și a cerut ajutor.

Trupul fiului a fost preluat de Serviciul de medicină legală în vederea necropsiei. Acum sora tânărului se va întoarce în țară pentru înmormântarea fratelui.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe