PRIMA PAGINĂ » Arges » SIMTE CĂ A RENĂSCUT

SIMTE CĂ A RENĂSCUT

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Deputatul PSD de Argeș Radu Vasilică și-a revenit miraculos după accidentul de motocicletă în care a fost implicat în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, în urma unei coliziuni cu un autoturism, petrecută pe DN 73, la Mărăcineni, lângă Pitești, motocicleta pe care se afla a fost proiectată într-un stâlp, iar apoi în altă mașină parcată. Deputatul a suferit răni grave și a fost în comă. Pentru a-l menține în viață, medicii de la Spitalul Floreasca au fost nevoiți să-i amputeze un picior. A urmat o grea perioadă de refacere, iar acum deputatul a fost prezent la o întâlnire publică, la Mioveni, în Argeș, acolo unde a făcut o declarație emoționantă, prima de după accident.
În tot acest timp se derulează o anchetă privind accidentul. Probe la dosar sunt și imaginile surprinse de o camera de supraveghere în care se vede momentul premergător accidentului.
În plângerea penală depusă după ce și-a revenit, deputatul susține că mergea pe banda întâi, moment în care a fost acroșat cu oglinda de mașina care rula în paralel cu el, pe banda a doua și care a făcut manevra de schimbare a benzii de mers. În urma impactului, motocicleta a fost aruncată către mijlocul drumului, iar deputatul a fost proiectat pe trotuar, oprindu-se la peste 100 de metri de locul impactului, după mai multe contacte succesive cu asfaltul. El a rămas fără un picior și s-a ales și cu o mâna zdrobită. Ancheta este încă in derulare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe