PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » SIRIAN DEPISTAT ÎN PORTBAGAJUL UNEI MAȘINI

SIRIAN DEPISTAT ÎN PORTBAGAJUL UNEI MAȘINI

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Un migrant sirian a fost găsit ascuns în portbagajul unui autoturism la punctul de trecere al frontierei de la Giurgiu. Tânărul de 16 ani plătise 1000 de euro unui cetățean bulgar ca să-l ajute să treacă ilegal frontiera și să ajungă într-un stat din vestul Europei. Ambii bărbați au fost predați Poliției de Frontieră Bulgară care va continua cercetările.
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascuns în portbagajul unui autoturism, un minor în vârstă de 16 ani, pe care un cetățean bulgar intenționa astfel să îl treacă ilegal frontiera, deoarece nu avea documente de călătorie. Șoferul bulgar de 52 de ani s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu joi dimineața la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria. Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi au descoperit, ascunsă în portbagajul autoturismului, într-un loc special amenajat, o persoană de sex masculin. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean sirian în vârstă de 16 ani. Șoferul a recunoscut ca l-a ascuns pe tânăr în portbagajul mijlocului de transport pentru a-l ajuta să treacă ilegal frontiera. Acesta a mai adăugat că a primit de la cetățeanul sirian suma de 1.000 euro ca să îl ajute să ajungă într-un stat din vestul Europei. Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului romano-bulgar, cele două persoane au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe