MOROMEȚII II, ÎN PREMIERĂ, LA ALEXANDRIA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Moromeții II, unul dintre cele mai așteptate filme românești de anul acesta va putea fi vizionat în premieră, acasă, în Teleorman, acolo unde a fost turnat. Filmările au avut loc în aceeași casă în care s-a filmat și în 1985 secvențele din prima parte a romanului. Pelicula readuce pe marile ecrane personaje deja celebre: Moromete, Niculae, dar și personaje noi din a doua parte a romanului.
Turneul de promovare al filmului Moromeții II ajunge acasă în Teleorman, acolo unde a și avut loc acțiunea romanului. Filmul va putea fi vizionat în premieră la Alexandria, pe 7 noiembrie la Sala Polivalentă .Imaginea filmului este alb-negru și este semnată de Vivi Drăgan Vasile, iar regia aparține lui Stere Gulea. Moromeții II este continuarea poveștii familiei lui Ilie Moromete, în anii 1945-1946. O revedem de Catrina Moromete, cunoaștem o altă atitudine a lui Niculae, mezinul familiei și îl revedem și pe Ilie Moromete, la fel de revoltat pe cei din jur, dar mai bătrân și fără putere. Filmările la Moromeții doi au avut loc în satul Talpa din Teleorman, în aceeși casă în care s-a realizat și primul film.
Filmul va intra în cinematografele din județul Teleorman și din întreaga țară începând cu 16 noiembrie.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

S-AU RĂSTURNAT CU MAȘINA ÎN RÂPĂ

Șoferița de 57 de ani, din București, conducea autoturismul pe un drum forestier de pe raza localității Rucăr, în zona Hidrocentralei Râușor, când la un moment dat, ar fi ieșit în afara părții carosabile, și s-a răsturnat. Mașina a ajuns într-o râpă la aproximativ 25 metri față de nivelul drumului