PRIMA PAGINĂ » Arges » SOCANT! SI-A INGROPAT FATUL IN GRADINA

SOCANT! SI-A INGROPAT FATUL IN GRADINA

de Mditv
3 vizualizări

Caz socant in judetul Arges! Dupa ce a dat nastere celui de-al patrulea copil, o femeie l-a ascuns intr-un maldar de pamant, cu unul dintre fratii lui de fata. Femeia a tinut secreta fapta oribila mai bine de 2 saptamani, pana cand fiul ei de numai 5 ani a dat-o de gol. Femeia de 35 de ani mai are acasa trei copii,de 2,4 si 5 ani.Vecinii stiau ca e insarcinata in 7 luni si sarcina era vizibila,iar dintr-o data au vazut-o supla,asa ca si-au pus intrebari,daca a nascut si unde e copilul ,in conditiile in care in ultimele luni, ea a incercat sa ascunda sarcina. Ulterior, unul dintre copiii femeii a spus unui localnic despre faptul ca mama lui a nascut si a ingropat copilul in gradina. Luata la intrebari, femeia s-a incurcat in declaratii. Prima data a spus ca a luat medicamnte si ceaiuri. A doua oara ca i s-a facut rau dupa ce ar fi batut-o sotul. Duap ce a nascut, femia si-a ingropat fatul in graidna, la radacina unui copac.

Femeia a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti. Medicii legisti trebuie sa stabileasca daca a fost vorba de un avort spontan. Necropsia va stabili momentul in care a murit copilul si cauza decesului,iar daca se va dovedi ca bebelusul a fost ingopat de viu femeia va fi cercetata pentru ucidere.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe